Idag har jag varit och uppträtt i Bösarp...

Idag har jag varit och uppträtt i Bösarp. Det gick jätte bra det var rättså många folk där. När jag var klar med det åkte vi till Gislövsmarknad. Fast mamma var inte med. Jag åkte flygande mattan. Kommer bilder imorgon.


Idag har mamma och jag bakat lavendelskorp...

foto0173 (MMS)

Idag har mamma och jag bakat lavendelskorpor. Mmmm!


Nu är mamma och jag på Gislövsmarknad. Vi ...

foto0171 (MMS)

Nu är mamma och jag på Gislövsmarknad. Vi har handlat servetter,lite godis och kort. Nu ska jag snart till Bösarp och träna.


Kakor

Idag har mamma och jag bakat. Jag har bakat kolakakor mamma har bakat bröd. I eftermiddag var jag en stund med Johanna. Vi cyklade lite och målade naglar. Mamma slipar våra köksstolar för de ska målas så jag hjälpte henne med det. I morgon vill jag till Gislövs marknad så vi får se om det blir, ska även träna inför lördagens sommarkryss i Bösarp.

Myst med August

Idag har mamma och jag varit hemma men nu i eftermiddag vid fyra tiden åkte vi till mammas kompis och hennes söte bebis August. Vi fikade där och sen passade jag August. Imorgon ska mamma och jag baka.

Tränat inför Lördag

Idag har mamma och jag bara varit hemma. Vi har solat och lagat mat.  Nu ikväll var jag hos Inger och tränade sång och annat tills på lördag då vi ska uppträda med massa andra människor. Ni är välkommna kl. 13.00 på lördag i Bösarp om ni vill se oss!  Imorgon ska vi till mammas kompis och träffa August.

Idag har mamma och jag varit i stan. Vi sk...

foto0168 (MMS)

Idag har mamma och jag varit i stan. Vi skulle egentligen beställa pass till mig men så måste man fylla i ett papper och det hade vi inte gjort så vi får göra det någon annan dag. Men jag köpte en kofta på Intersport och present till min skolkompis Johanna. Imorgon ska vi nog bara vara hemma.


Jag är ute och går i byn med Johanna.

foto0161 (MMS)

Jag är ute och går i byn med Johanna.


Igår kväll hade vi det jättetrevligt. Vi k...

foto0144 (MMS)

Igår kväll hade vi det jättetrevligt. Vi kom inte hem förrän två imorse. Idag har mamma och jag bakat mariabullar. De blev jättegoda! Imorse var pappa och J-O och titta på bil. Det blev en röd volvo.


Nu är vi på väg till Tollarp för vi ska ti...

Nu är vi på väg till Tollarp för vi ska titta på bil till pappa där. Vi har fortfarande inte hittat en. Igår kväll åkte vi hem till mina kusiner och åt jättegod mat! Ikväll ska vi till min skolkompis Johanna.


Jag har inte bloggat på några dagar men ...

Jag har inte bloggat på några dagar men igår var vi hemma och jag var med Johanna. Nu är vi på väg till Christinehofsslott. Vi ska titta inne i slottet och gå en runda. Vi ska åka dit med kusinerna Filip, Henrik och Johannes och deras föräldrar.


Idag har vi varit på Kiviksmarknad. Mina ...

Idag har vi varit på Kiviksmarknad. Mina 3 kusiner var där med familj. Vi åkte karuseller och köpte massa godis och annat. Imorgon ska vi till mammas moster och morbror och klippa deras häck.


Bilen

Sitter i soffan nu och tittar på filmen på tv 4. Det blev inget bilköp idag. Pappa tyckte där var för mycket rost och små fel. Så nu är det bara att leta vidare!

Nu sitter vi i bilen på väg till Ängelholm...

Nu sitter vi i bilen på väg till Ängelholm. Pappa ska titta på bil där. Fast vi andra hängde med. Hoppas det blir ett bilköp.


Idag var vi på Kronovalls slott. Jag bakad...

foto0132 (MMS)

Idag var vi på Kronovalls slott. Jag bakade i slottsköket och vi var i vinkällaren och tittade. I spannstallet åt vi en jättepizza. Efter det gick vi runt och titta. När vi var där så såg vi en snok i en damm. Innan vi åkte ditt var vi på Komstadskor. Jag köpte ett par tygskor med blommor på. När vi hade varit där så åkte vi till Österlenchoklad, vi handlade en massa choklad. Sen var vi på ett mejeri och köpte ost.


Nu är vi på kronovallsvinslott. Vi ska var...

foto0130 (MMS)

Nu är vi på kronovallsvinslott. Vi ska vara här och göra olika grejor idag.


Komstad, hemma

Nu har vi kommit hem från Göteborg. Det var bara att packa väskan igen för nu sitter vi i bilen på väg till Komstad. Vi ska vara där denna helgen.

Karuseller!!

Nu har vi kommit hem från en lång dag!  Vi har shoppat och varit på Liseberg. Pappa och jag åkte massa karuseller den ena var Balder. Den var hemsk! Först gick den jätte högt upp sen stup ner! Vi åt på den resturangen som vi åt på i går fast vi beställde en jättepizza i stället. Den var jättegod!


Balder

En slags båt vi åkte

Väntar

Väntar nu på att det ska sluta regna. Sen bär det av till LISEBEEEERGGGGGGGGGGGG!!


Här i Göteborg regnar det förfullt. Vi ...

Här i Göteborg regnar det förfullt. Vi väntade och åka till Liseberg för att det regnade så mycket. Men vi ska dit i eftermiddag. De har öppet ända till 10 så vi hinner. Nu är vi i Kungsbacka på det stora shopping centert. Jag har handlat en massa grejor.


Ikväll har vi ätit på Joe Farelli's. Maten...

foto0120 (MMS)

Ikväll har vi ätit på Joe Farelli's. Maten där var jättegod. Jag åt en hamburgertallrik. När vi skulle gå fick jag en ballong. Innan idag när vi skulle åka hiss ner när vi skulle in i stan så gick vi in i hissen och dörrarna stängdes som vanligt. Vi tryckte på 0 för vi skulle till den våningen. Men där hände inget sen tryckte vi igen men inget hände. Jag fick panik för jag hatar att åka hiss i vanliga fall. Vi tryckte på att dörrarna skulle öppnas, inget hände. Men till slut öppnades de och jag sprang ut. Sen gick vi trapporna ner! Jag tänker inte åka hiss igen! Imorgon bär det av till Liseberg!


Nu är vi framme vid hotellet. Nu ska vi kö...

foto0106 (MMS)

Nu är vi framme vid hotellet. Nu ska vi köra runt och titta lite.


Nu är vi på väg till Göteborg. Vi är i Hel...

foto0097 (MMS)

Nu är vi på väg till Göteborg. Vi är i Helsingborg och sitter i en jätte lång kö på E6. Kommer fler bilder under dagen.


Idag har jag varit på vårdcentralen i Ande...

foto0084 (MMS)

Idag har jag varit på vårdcentralen i Anderslöv för mitt myggbett. De sa att det såg bra ut. Jag fick en kräm och en stödstrumpa. Strumpan är jätte lång. I morgonbitti åker vi till Göteborg. Ska bli kul! Vi kommer hem igen på fredag.


Nu är vi på Glimmingehus med mina tre kusi...

foto0060 (MMS)

Nu är vi på Glimmingehus med mina tre kusiner. Vi har det jätte roligt. Nu ska vi fika.


Godmorgon Just nu sitter jag i ett svalt r...

foto0055 (MMS)

Godmorgon Just nu sitter jag i ett svalt rum där hemma med foten högt. Det är såå varmt både inne och ute. I lördags fick jag ett myggbett på foten och jag är allergisk mot myggbett. Foten har svullnat, den är jättestor. Jag går med kryckor, det är inte lätt.


Fotboll

Sitter i soffan och tittar på fotbollen, men det händer inget, bara gula kort! Det har regnat och åskat här och det kommer nog lite till. I morgon ska min familj och mina kusiner Henrik, Johannes, Filip och deras föräldrar till Glimmingehus och lyssna på spökhistorier. Hoppas de inte är för läskiga!

Hade det jätte roligt igår. Jonathan var h...

foto0046 (MMS)

Hade det jätte roligt igår. Jonathan var här, Johanna min kompis var här och alla mina kusiner! Jag fick en massa fina saker. Idag har pappa jag och J-O varit i stan för pappa skulle ha ett par skor. Jag fick en fransk penna man målar vit på naglarna. Nästan precis åkte Lena, Lennart och Johanna hem från oss för Lennart hade glömt sina solglasögon.


Grattis till mig!!

Idag fyller jag år och jag har fått en massa fina presenter. Jag har fått presentkort på Intersport och en namnskylt som ser ut som en sådan man har på bilar av Jan-Olof. Av mamma och pappa har jag fått en mobil, en skrivare där man kan göra massa grejor och med saker till, ett nattlinne, bakbok med bara chokladkladdkakor och en badrock. Väntar nu på fler presenter som jag ska få ikväll.

Grillspett

dsc01025 (MMS)

Nu har jag precis gjort grillspett, fast med melon och jordgubbar. Ska bli mumsigt!


Nu sitter Johanna och jag på bussen hem. V...

dsc01024 (MMS)

Nu sitter Johanna och jag på bussen hem. Vi var har redan halv 10. När jag kommer hem ska jag baka till lördag.


Längtar!!

27 timmar kvar  till min födelsedag! Jag längtar till alla paketer! Idag har mamma och jag handlat, mycket! När vi kom hem vid 12 tiden åt vi. Sen satte pappa och J-O upp tält till lördag. Vi har städat gårdsplanen, jag har kört stolar med trädgårdstraktorn med vagn, J-O har klippt gräset och mycket mer. I morgon ska Johanna och jag till Trelleborg, igen.


Lite från teatern

Gårdsplanen

Tältet

Hela tältet

Eldstaden

Mammas kryddtorn

Sitter och tittar på baksmällan. Mamma och...

dsc01023 (MMS)

Sitter och tittar på baksmällan. Mamma och pappa hyrde den till mig. Har velat se den jätte länge. När pappa kommer in ska vi ha jordgubbar. Imorgon ska mamma och jag stor handla till den stora dagen! :-P :-*


Nu är vi på teatern. Den heter När tocken ...

Nu är vi på teatern. Den heter När tocken gal.


Gäster

Idag ska mormor,morfar, Lena och Lenart komma. Fast de har redan kommit. Vi ska på teater ikväll i Trelleborg. Nu ska vi fika. Kommer fler bilder sen.



Kakorna jag bakade. Kokostoppar och sylvia kaka

Tårtan

Möte, sugen

Jag har precis kommit hem från 4H möte. Vi planerade massor av grejor. I morgon kommer mormor, morfar, Lena och Lennart. Vi ska till en teater i Trelleborg. Jag är såååå himla sugen på någon efterrätt , men vi har inget hemma. Jag får ta en frukt!


Jan-Olofs tårta han gjorde för länge sen. Mmmuuummmmssss

Nu har jag precis bakat en kaka som vi ska...

dsc01013 (MMS)

Nu har jag precis bakat en kaka som vi ska ha imorgon. I fredags när Johanna kom fick jag en bakform i ett hjärta och den har jag bakat i nu. Tack Johanna!


Nu är vi hemma och ska bada. Det är 28 gr...

dsc01006 (MMS)

Nu är vi hemma och ska bada. Det är 28 grader i poolen.


Nu är vi på stranden. Vattnet är rättså ka...

dsc01005 (MMS)

Nu är vi på stranden. Vattnet är rättså kallt så jag ska nog inte bada. Men när vi kommer hem ska alla bada.


Här är jan-olofs kakfat. Vi stannade till ...

dsc01004 (MMS)

Här är jan-olofs kakfat. Vi stannade till vid mossby kaféstuga.


Nu är vi påväg till mossbystrand för det ä...

dsc01002 (MMS)

Nu är vi påväg till mossbystrand för det är så varmt ute. Vi har nästan 28 grader i skuggan. Vi har firat pappa idag med paketer och god mat. Detta är första gången jag mobilbloggar. Kommer fler bilder.


Lite bilder

Jag ska lägga in lite bilder från igår kväll. Vi grillade, Johanna kom, studsade studsmatta och massa annat roligt! Just nu sitter jag i soffan och tittar på filmen This is it med Michael Jackson. I morgon fyller pappa år så då ska vi fira honom.



Snobben eller Doris

Grillmästaren

Vår mat

Lilla kissen

Johanna

Johanna och jag badar

Jag

Jordgubbar

Nu har jag precis satt mig och väntar på att kakan ska bli klar. Jag har gjort en kladdkaka fast med kesella som vi ska ha i kväll. Innan idag var pappa och jag och handlade. När vi kom hem gick jag till de som bor nästan brevid oss och plockade jordgubbar för han säljer. Det är ett stort fält som man får gå och plocka på själv. Jag plockade 2 liter för 15 kr. Nu får jag gå och ta ut kakan.


Fältet

Mer fält

Mina plockade jordgubbar

Kladdkakan

Vollyboll

Jag och Kompisen Johanna har varit i Bösarp i kväll och spelat vollyboll. Vi var nog 10 st som spelade. De laget jag var med vann! I morgon ska min kusin Johanna komma, ska bli jätteroligt. Hon ska stanna till lördag.

RSS 2.0